Profiteer nu van zonne-energie met zonnepanelen van Devolt.

Zonnepanelen van devolt

Het meest efficiënte plan

Onze experts staan voor je klaar om een efficiënt en gepersonaliseerd plan te ontwikkelen dat perfect is afgestemd op jouw dak.

Wij streven naar maximale energieopwekking en optimale besparingen op jouw energierekening.

Energie opwekken start bij de zon
Professionele installatie van jouw zonnepanelen

Energie opwekken
begint bij de zon

Energie opwekken

Zonnepanelen zijn licht absorberende panelen die op het dak van een woning worden geplaatst en voor groene energie zorgen. De panelen vangen zonlicht op en zetten dit om in elektriciteit.

Omzetten van energie

Zonnepanelen gaan altijd gepaard met een omvormer. Dit is het hart van elke zonne-stroom installatie. Een omvormer zet de elektriciteit uit zonnepanelen om in wisselstroom.

Inzicht in je energie

Onze installateurs sluiten jouw zonnepanelen aan op een “monitoringsysteem”. Zo heb jij altijd en overal inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen.

Alle apparaten werken op stroom!

Door de zonnepanelen van Devolt werken alle elektrische apparaten en auto's nu op zonnestroom.

INSTALLATIE

Het is zover, we gaan over op zonne-stroom!

Vakkundige installatie van jouw zonnepanelen door onze ervaren en gecertificeerde installateurs. Zo draag je ook direct je steentje bij aan de energietransitie van Nederland!

Ervaren en snel

Binnen één dag volledig geïnstalleerd

Transparant

Vaste prijzen, geen verassingen achteraf

Advies

Uitgebreid advies na installatie

Installatie in 5 stappen

Kennismaking en uitleg

Onze installateurs leggen uit wat er precies gaat gebeuren. Via ons Devolt app weten zij namelijk hoe de installatie eruit moet komen te zien. Je hoeft zelf verder niks voor te bereiden.

Schouw en veiligheidsvoorzieningen

Onze installateurs beginnen eerst met het opzetten van de benodigde veiligheidsvoorzieningen. Daarna maken ze een rondje om jouw huis en controleren het dak nogmaals. Na de schouw nemen zij alles tot in de puntjes met je door, waaronder de locatie van de omvormer.

Installatie

Het is nu tijd voor de installatie. Onze installateurs beginnen eerst met het plaatsen van de zonnepanelen. Na de plaatsing worden de aanpassingen in de meterkast gedaan en wordt de omvormer geplaatst.

Opstarten systeem

De zonnepanelen en omvormer zijn nu volledig aangesloten. De installateurs zorgen ervoor dat je systeem opgestart wordt. Je begint direct met het opwekken van jouw eigen energie.

Inzicht met de Devolt app

De installateurs leggen je uit hoe de speciale Devolt app werkt. Door de 4g-verbinding met het netwerk heb jij direct inzicht in je opbrengsten.

De zonnepanelen app geeft 24/7 inzicht, altijd en overal.

Onze installateurs sluiten jouw zonnepanelen aan op een monitoringsysteem. Zo heb jij altijd en overal inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen.

4G verbinding

Supersnel inzicht in jouw opbrengsten door een slimme 4G verbinding.

Overzichtelijk

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, alles in één oogopslag.

Devolt app 24/7

De allerbéste service die je kunt krijgen.

Altijd bereikbaar

Ook na de installatie staan wij voor je klaar. Dit kan via e-mail, telefonisch, Whatsapp of Livechat.

10 jaar garantie

Problemen met je installatie? Met een groot netwerk aan Devolt installateurs zijn wij altijd in de buurt. Geen lange wachttijden of onnodige wachtmenu’s. Wij staan voor 100% klanttevredenheid.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Is mijn woning geschikt voor zonnepanelen?

Tegenwoordig zijn veel huizen geschikt voor zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen namelijk geplaatst worden op verschillende soorten woningen, waaronder vrijstaande woningen, tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Daarnaast kunnen ze op zowel platte als schuine daken worden geïnstalleerd. De enige uitzondering is een rieten dak. Het is ook belangrijk dat je eigenaar van de woning bent. Is dat niet het geval? Dan moet je voor plaatsing van de zonnepanelen eerst toestemming vragen aan de verhuurder.

Wat is de levensduur van zonnepanelen?

Zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar lang mee. Deze panelen zijn mede door de lange levensduur een duurzame investering. De omvormer gaat gemiddeld 10 tot 12 jaar mee, waarna deze vervangen moet worden.

Wat kost een zonnepanelen installatie?

Dit is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en energieverbruik. Elke woning is anders. Daarnaast is het natuurlijk afhankelijk van het type omvormer of zonnepaneel die jij kiest. Doe een gratis dakcheck om hier snel achter te komen.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een aardige investering, maar brengen heel veel voordelen met zich mee. Om de keuze voor zonnepanelen een stukje makkelijker te maken, hebben we de grootste voordelen opgesomd:

- Met zonnepanelen bespaar je gemiddeld € 900 aan energiekosten;- Zonnepanelen zijn goed voor het milieu;
- Zonnepanelen zijn een investering in de toekomst, omdat ze een lange levensduur hebben en de terugverdientijd steeds sneller wordt;- Zonnepanelen zijn onderhoudsarm;
- De energie die je zelf opwekt, kun je wegstrepen tegen je eigen verbruik – als je meer opwekt dan het jaarverbruik dan ontvang je een terugleververgoeding van je energieleverancier;
- Zonnepanelen zorgen voor een beter energielabel en een hogere woningwaarde.

Als het budget er is, is het dus zeker aan te raden om zonnepanelen aan te schaffen. Dit is zowel voordelig voor het milieu, als voor je portemonnee.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt, hangt af van je energiebehoefte en het beschikbare oppervlak op jouw dak. Devolt kan je helpen bij het bepalen van het juiste aantal panelen voor jouw specifieke situatie.

Werken zonnepanelen alleen wanneer de zon schijnt?

Nee, ook met daglicht kan er zonne-energie opgewekt worden. Het rendement is natuurlijk wel een heel stuk lager wanneer het bewolkt is. Daarnaast geldt ook dat schaduw de opbrengst van je zonnepanelen verlaagd. Hier wordt uiteraard rekening mee gehouden tijdens het opzetten van jouw persoonlijke zonneplan.

Hoe snel verdien ik mijn zonnepanelen terug?

Hoewel zonnepanelen een aardige investering zijn, leveren ze nog meer op. De prijzen van zonnepanelen zijn de afgelopen jaren wel sterk gedaald.

Het rendement hangt af van het vermogen en het aantal panelen, de kwaliteit van de omvormer, de hellingshoek van het dak en de aanwezige schaduw. Gemiddeld gezien heb je de aanschafprijs binnen 7 jaar terugverdiend. Met de huidige energietarieven kan dit nog veel sneller zijn.

Het voordeel aan zonnepanelen is dat je er zelfs geld mee kunt verdienen. Je kunt stroom die je niet gebruikt namelijk doorzetten naar de energieleverancier, als je meer energie opwekt dan je eigen huishouden nodig heeft.

Hoe zit het met onderhoud?

Zonnepanelen zijn zeer onderhoudsarm, gezien ze maar één keer per jaar onderhoud vergen. Het is belangrijk om het onderhoud van de zonnepanelen uit te laten voeren door een professional.

Het onderhoud is onwijs belangrijk voor de werking van de zonnepanelen. Een goede werking van het systeem verhoogt eveneens je rendement. Een goede prestatie begint daarom bij professioneel onderhoud.

Doe de gratis dakcheck!

Check of jouw dak geschikt is!
Doe de gratis dakcheck in 60 seconden geregeld.
Let's go
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.